Възкресение: Съпругът й я зарови жива, тя оцеля

Жената прекарала 12 часа под земята
Обновена: 5 май 2024 11:31 | 5 май 2024 08:58, Петър Бойчев
33
Възкресение: Съпругът й я зарови жива, тя оцеля
Снимка БГНЕС

Мъж от западния американски щат Вашингтон беше осъден, че е пребил жена си и я заровил жива, пише „Ню Йорк пост“.

54-годишният Че Ген Ан беше арестуван през 2022 г. Преди това нанесъл жесток побой и намушкал съпругата си. Жената успяла да се обади на полицията с помощта на смарт часовника си, преди съпругът й да я завърже с тиксо, да я натовари в кола и да я закара в гората. Там заровил жена си и си тръгнал.

Жертвата прекарала 12 часа под земята, но е оцеляла и е успяла да излезе.

Че Ген Ан се призна за виновен в опит за убийство през март. Адвокатът на мъжа каза, че той страда от посттравматично стресово разстройство и е взел "твърде много лекарства", което е повлияло на поведението му. В същото време самият обвиняем каза, че „всеки ден се събужда с чувство на съжаление и покаяние“.

На делото жертвата заяви, че тя и децата й все още живеят в състояние на постоянен страх. Жената добави още, че съпругът й е нанесъл психологическа и физическа травма, с която тя ще трябва да се примирява до края на дните си.

Съдът постанови 13 години затвор за мъжа и му забрани да общува със съпругата и децата си.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: съпругоцеляживазарови
Още от Свободно време.
Как да не изглеждате отчаяни в любовта?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
4
 
! Отговори
От 15 :))) преди 1 седмица
До До 15 - Баба ти е Пиги, а внукът й сигурно е нейно копие. За мен не бери грижа, не ме чакат старини в компанията на котки. По-добре се погрижи за своите старини, също и за кариерата си.
18
6
 
12
 
! Отговори
анонимна преди 1 седмица
Такива като до 15 нонстоп пищят срещу феминизма. Вместо да си въобразяват, че ще нахлузят вериги на жените и ще ги лишат от права, да си потърсят обикновено момиче, без претенции за каквото и да е, ще му гледа дома и него самия, и то само срещу три пъти хранене. А не да се грижите ак феминистките щели да си стоят с котките. Вас какво ви интересува това?
17
15
 
12
 
! Отговори
До 15 преди 1 седмица
Мис Пиги, днешните феминистки нито готвите, нито чистите, нито деца раждате. Кариерата ви представлява да се намърдате в някое НПО и да ревете за помощи и субсидии, а да твърдите, че сте силният пол.
16
20
 
10
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 1 седмица
Още един последовател на путинските ценности.
15
3
 
16
 
! Отговори
До 13 преди 1 седмица
Споко, теб никоя няма да те убие заради застраховка, защото друго освен скъсаните ти кецове няма да наследи от теб. Нито ще те съди за изнасилване, по същата причина. Затова, вместо да изпадаш в транс на тема антифеминизъм, огледай се докато е време и си намери някоя работлива, скромна и добре осигурена наивница, която цял живот ще ти се радва, ще те обслужва и ще ти осигурява охолен или поне сит живот. Повечето жени го могат.
14
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Новини Не само във Филаделфия. Всъщност меката им май е Лос Анджелис, където централните булеварди са станали палаткови лагери на зависими от фентанил. Но всъщност всеки голям град е пропищял от гета на зомбитата. За незнаещите, наистина надрусаните с фентанил вървят по улицата като зомбитата от филмите.
13
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 13 Защото с такива истории 1:1 000 000 000 опитват да пробутат феминизма и ИК. Затова и не говорят за по-честите случаи жена да убие съпруга си за застраховка, някоя да заведе дело срещу известен за изнасилване и да излезе, че не го е и виждала, и т.н. Сега, при арабите публична екзекуция с камъни за неносене на хиджаб или заигравка с чужд мъж, дето са стотици годишно, не се споменава, щото нали са от добрите днес...
12
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А поради каква причина решихте да ни занимавате с криминалните хроники на Дивия Запад?
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Маниакално депресиран!
10
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Либерастките ценности пъплят поцял свят. Скоро и унас. Русия ще е оазис зелен, но там още отсега има зверска филтрация. А аз исках на Курилите да си поживея. Да си продам всичко тук ида си поживея на прекрасните Курили или в Камчатка, а те филтрация... Има да кисна с дни на Шереметьево, откъдето пременавах преди за 15 минути.
9
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонименпрестъпникът е с китайско име но аберикански паспорт
8
18
 
17
 
! Отговори
Да допълня... преди 1 седмица
Д-ива-ци има на всякъде. Най много в Русия.Изостанала войнствена нация.
7
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 6. Да бе стига се мъчи. И от едната и от другата страна като загъгнете едно и също под някоя статия... То сигурно по целия свят не стават подобни неща освен в "евроатлантическия"....
6
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Модерни евроатлантически ценности, нали?
5
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Колко евроатлантическо
4
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Нормален американски ден
3
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Точно за празника...я се разровете и за други години...може и преди 50-100 или даже 1000.. важното е да изровите нещо подобно.
2
7
 
5
 
! Отговори
:))) преди 1 седмица
Страхотна новина!
1
12
 
28
 
! Отговори
Новини преди 1 седмица
Американски ценности . Всичко което едно време по филмите го показваха сега е реалност. Даже има и зомбита във Филаделфия.